Haemme OCTO3 suunnittelutiimiin taitavaa visuaalista suunnittelijaa, jolla on näkemystä ja intohimoa kehittää digitaalisia palveluita ja sovelluksia yhdessä ammattilaistemme kanssa.

Hallitset suvereenisti alan suunnittelutyökalut ja tuotat laadukasta visuaalista jälkeä, joka on paitsi ilo silmälle, myös mukava käyttää. Sinulla on ymmärrys käyttäjälähtöisestä suunnittelusta. Käyttöliittymän toimintojen jäsentäminen ja käyttäjän ohjaaminen visuaalisin keinoin on sinulla hallussa. Osaat esittää suunnitteluratkaisusi perustellusti ja soveltaa suunniteltuja visuaalisia kokonaisuuksia eri alustoille. Käsissäsi pysyy laajojen kokonaisuuksien lisäksi pienetkin visuaaliset yksityiskohdat.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien töiden parissa ja toteuttamaan digitaalisia kokemuksia eri laitteille ja alustoille. Ketterien menetelmien tuntemuksesta on hyötyä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää luovaa ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä otetta, sekä rohkeutta tulla toimeen omilla vahvuuksilla. Työvuosien määrä ei ole merkittävin tekijä. Voit olla hiljattain valmistunut suunnittelija, tai jo kokemusta kerryttänyt alasi asiantuntija. Arvostamme monipuolisuutta, tinkimätöntä osaamista sekä aitoa kiinnostusta nykyaikaisia palveluita ja sovelluksia kohtaan.

Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Toimintatapamme on rento, suoraviivainen ja ketterä sekä palkkauksemme kilpailukykyinen.

Positiot ovat Helsingissä ja Lappeenrannassa, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Yrityksenä OCTO3 Oy on kasvava, kannattava ja vakavarainen. OCTO3 on osa Visma Consulting –perhettä.

Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 60 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon. Visuaalisen suunnittelijan tehtävään hakevalta henkilöltä odotamme työnäytteitä tehtävään liittyvästä osaamisesta, joten liitäthän portfoliosi mukaan hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen (Toimitusjohtaja), puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi tai Anneli Vitikainen (Design Lead), puh. 050 5821 235, anneli.vitikainen(a)octo3.fi.

Jättämällä hakemuksen annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti. Tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoitukseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rektytoinnin rekisteriseloste.