Teollisen internetin ja IoT:n asiantuntija, etsimme sinua! Tunnet sulautetut järjestelmät ja modernien arkkitehtuurien mahdollisuudet. Olet ennen kaikkea ohjelmistokehittäjä, mutta rautaläheiset ratkaisut ovat sinulle tuttuja ja olet kotonasi hyvin teknisissä ympäristöissä. Sinulle tuttuja tekniikoita ovat teollisuuden väyläratkaisut, kommunikaatioprotokollat, embedded linux (tai muita RTOS-alustoja), C, Qt, C++ ja tunnet prosessoriarkkitehtuurit.

Henkilönä olet utelias ja luontaisesti kiinnostunut uusista asioista. Tutustut uusiin tekniikoihin ja osaat rakentaa itse prototyyppejä tai omia laitteita saatavilla olevista komponenteista. Esittelet mielelläsi uusia juttuja myös asiakkailemme.

Kasvamme voimakkaasti ja etsimme nousevia kykyjä tai ammattilaisia, jotka tulevat rohkeasti toimeen omilla vahvuuksillaan. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Työ on mielenkiintoista, opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Liittymällä mukaan nyt, olet avainroolissa kasvavassa yrityksessä.

Tiimimme mukaan kolme tärkeintä ominaisuutta hyvässä työpaikassa ovat työn kiinnostavuus, työpaikan hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus kehittyä. Kaikissa näissä olemme saaneet mittauksissa huippuarviot.

Positiot ovat Helsingissä ja Lappeenrannassa, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Yrityksenä OCTO3 Oy on kasvava, kannattava ja vakavarainen. OCTO3 on osa Visma Consulting –perhettä.

Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 60 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen, puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi.

Jättämällä hakemuksen annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti. Tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoitukseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rekrytoinnin rekisteriseloste.