Haluamme vahvistaa myyntitiimiämme ja etsimme nyt tuloshakuista ja asiakaslähtöistä B2B-myynnin ammattilaista!

Tehtävässä menestyminen vaatii työkokemusta asiakastyöskentelystä ja hyvää ymmärrystä ohjelmistokehityksestä. Meidän myyntitiimissämme yhdistyvät asiakasymmärrys, ohjelmistokehityksen tietämys ja kyky hahmottaa asiakkaan tarpeesta ketterä ratkaisu meidän osaamiseemme perustuen.

Työ edellyttää sinulta myös vahvaa asennetta ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Haluat oppia uutta, ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja perehtyä ohjelmistokehitykseen riittävällä tasolla. Johdat päällekkäisiä asiakas-caseja yhtä aikaa ja samalla koordinoit tarjousten ja sopimusten läpivientiä yhdessä tuotanto-organisaatiomme kanssa. Osallistut toimintamme kehittämiseen ja sinulla on vastuullasi asiakkuuksia, joiden tyytyväisyydestä huolehdit yhdessä tuotanto-organisaatiomme kanssa.

Sinulla on kunnianhimoa, näyttöä menestyksellisestä tekemisestä ja haluat edetä urallasi. Näiden tueksi voit helposti osoittaa menestymispotentiaalisi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Haluat sitoutua hyvään yhtiöön ja asenteesi varmistaa kykysi ylläpitää innostunutta asennetta vaativiin tehtäviin.

Hakemamme henkilö on:

– Persoonana positiivinen, aktiivinen ja haluaa perehtyä asiakkaan ongelmiin

– Toimintatavaltaan itsenäinen, tuloshakuinen ja ratkaisukeskeinen

– Vaihtelevasta työtahdista nauttiva: osan kaupoista teemme hyvinkin nopealla vauhdilla, kun taas joskus uudet projektit vievät runsaasti aikaa ja tarmoa

Tarjoamme:

– Huippuluokan palveluratkaisut ja osaajat vahvasti kasvavalla alalla.

– Haastavan tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä ja arvostetussa yrityksessä.

– Hyvän työilmapiirin ja mukavat kollegat

– Huippuosaajat tueksesi ja taustallesi

Odotamme sinulta paljon ja siksi maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa.

Tiimimme mukaan kolme tärkeintä ominaisuutta hyvässä työpaikassa ovat työn kiinnostavuus, työpaikan hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus kehittyä. Kaikissa näissä olemme saaneet mittauksissa huippuarviot.

Olemme tuotekehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 70 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon. Haku on avoinna vain 16.11.2018 saakka ja täytämme paikan heti kun sopiva kandidaatti löytyy. Paikka on ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla. Toimistomme on Helsingin ydinkeskustassa, mutta tunnetusti myyntitiimi ei siellä paljon aikaan vietä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen, puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Pesonen, puh. 040 571 1193, sami.pesonen(a)octo3.fi.