Etsimme kehittäjää, joka pystyy kehittämään käyttöliittymiä ja taustajärjestelmiä avoimen lähdekoodin tekniikoilla kuten Node.js, Scala, Clojure tai Java back-end kehityksessä ja HTML5, CSS, JavaScript, Angular ja React.js taas käyttöliittymäpuolella. Ja luonnollisesti hallitset myös REST-rajapinnat.

Omaat vahvan osaamistaustan monipuolisista projekteista. Arvostamme erityisesti harrastuneisuutta ja intohimoa koodaukseen. Tiimissä kanssasi viihtyvät yleensä UX asiantuntija ja kenties muitakin erityisaluieiden asiantuntijoita. Ja muutamia muita kolleegoita samankaltaisella osaamisprofiililla kuin sinä. Hallussasi on myös työskentely ketterillä menetelmillä ja DevOps-toimintamallien työkalut.

Kasvamme voimakkaasti ja etsimme nousevia kykyjä tai ammattilaisia, jotka tulevat rohkeasti toimeen omilla vahvuuksillaan. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Työ on mielenkiintoista, opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Liittymällä mukaan nyt, olet avainroolissa kasvavassa yrityksessä.

Tiimimme mukaan kolme tärkeintä ominaisuutta hyvässä työpaikassa ovat työn kiinnostavuus, työpaikan hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus kehittyä. Kaikissa näissä olemme saaneet mittauksissa huippuarviot.

Toimintatapamme on rento, suoraviivainen ja ketterä sekä palkkauksemme kilpailukykyinen. Positiot ovat Helsingissä ja Lappeenrannassa, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Yrityksenä OCTO3 Oy on kasvava, kannattava ja vakavarainen. OCTO3 on osa Visma Consulting –perhettä.

Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 60 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen, puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi.

Jättämällä hakemuksen annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti. Tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoitukseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rekrytoinnin rekisteriseloste.