Tälle sivulle on koottu asiakkaidemme kokemuksia OCTO3 Oy:n palveluista ja yhteistyöstä! Toivottavasti näistä on apua arvioidessasi toimintaamme ja asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä.

Tärkeintä on, että asiakkaamme onnistuu ja synnytämme poikkeuksellista asiakastyytyväisyyttä. Tapamme työskennellä tuo yhteen kehittäjät, asiakkaan liiketoiminnasta vastaavat ja loppukäyttäjät voidaksemme aidosti tunnistaa merkitykselliset toiminnan ja käyttäjien vaatimukset sekä toteuttaa ne hallittuina kokonaisuuksina.

Haluamme olla kärjessä kaupan alan ja taloushallinnon tuotekehityksessä. Tyytyväinen asiakas on kaiken tavoite. Kyse on ennen kaikkea moderneista ja asiakasarvoa luovista tuotteista. Kehityksen tueksi haluamme parhaat osaajat ja sen osalta teemme yhteistyötä OCTO3:n kanssa.

Yhteistyö on tiivistä ja olemme saaneet huippuosaamista, joustavaa palvelua ja myös näkemystä siitä miten hyödyntää uusimpia teknologioita. Oma tiimimme on huippuluokkaa, mutta OCTO3 täydentää sitä loistavasti. Olemme hyvin tyytyväisiä.

Mika Savolainen, toimitusjohtaja, Maestro

Vaadimme luotettavan ja sitoutuneen ohjelmistokehityskumppanin, jolta löytyy vahvaa näkemystä ohjelmistojen tuotteistukseen, HW-platformeihin ja käytettävyyteen vaativissa teollisuussovelluksissa. OCTO3 saa suosituksemme viiden vuoden kokemuksella!

Kimmo Rauma, perustaja ja toimitusjohtaja, Visedo Oy

Olemme kehittäneet Hyvis-palvelun uutta versiota yhdessä OCTO3:n kanssa ja olemme hyvin tyytyväisiä. Kyseessä on monikanavainen, mutta myös erittäin monipuolinen projekti. Järjestelmä on laaja-alaisesti integroitu moniin taustajärjestelmiin ja käyttäjiä palvellaan sekä webbi- että mobiilikäyttöliittymän kautta.

OCTO3:n osaajat ovat huippuluokkaa ja sen lisäksi olemme saaneet erittäin paljon apua ohjelmistotuotteen kehittämisessä, niin toimintamallien kuin tuote-elinkaaren hallinnankin näkökulmasta. Hedelmälliset keskustelut OCTO3:n johdon kanssa auttavat meitä suuntaamaan voimavaramme oikein ja pitämään hankkeen pyörät pyörimässä tehokkaasti.

Petri Ketonen, palvelujohtaja, Hyvis-ICT Oy

OCTO3 on osoittanut laaja-alaista teknistä osaamista esimerkiksi IMS/VoIP -tuotekehityksessä, asiakasongelmien ratkaisukyvyssä, mobiilisovellusten kehittämisessä sekä järjestelmätoimitusten hallinnassa Euroopan johtavien teleoperaattorien kehityshankkeissa. Sopimuskumppanina OCTO3 on mukautunut liiketoiminnamme sykleihin erittäin joustavasti vuodesta 2011 lähtien.

Jarkko Multanen, Accanto Systemsin perustaja ja toimitusjohtaja

Hyvä asiakaspalvelu ja poikkeukselliset asiakaskokemukset ovat keskeinen tavoitteemme. Osana onnistumista on myös erittäin pätevä tiimimme. Ota yhteyttä ja selvitä, miten voit edistää omaa liiketoimintaasi.