Yrityksen korkein AAA-luottoluokitus on taloudellisen suorituskyvyn mittari ja osoitus siitä, että asiat ovat kunnossa ja hoidettu moitteettomasti. OCTO3 Oy on yhtiön viidennen toimintavuoden (2016) jälkeen noussut tähän korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan.

Meille on tärkeää, että taloudelliset taustat ovat kunnossa ja että voimme osoittaa sidosryhmillemme olevamme luotettava kumppani. Olemme kasvuyritys, mutta samalla kiinnitämme huomiota myös muihin taloudellisiin mittareihin. AAA-luottoluokitus on hyvä, luotettavan tahon antama tunnustus siitä, että olemme kasvun lisäksi onnistuneet vakiinnuttamaan myös taloudellisen asemamme.

Tommi Laitinen, toimitusjohtaja OCTO3 Oy

AAA-yritysreittaus on Bisnode Oy:n kehittämä luottoluokitusjärjestelmä. Tähän korkeimpaan luottoluokkaan yltää vain alle 4% suomalaisista yrityksistä. Luottoluokitus tehdään keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota. Se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.