Mobiilisovellukset ovat ohittaneet webbiselaimen kuluttajien ensisijaisena kanavana internetissä. ”Mobile first” on jo hyvin yleinen strategia uusien palvelujen kehittämisessä. Moniin palveluihin ei tehdä lainkaan selainversiota.

Mobiilisovellukset ovat täällä siis jäädäkseen. Mobiilisovelluksella on paljon etuja verrattuna selainpohjaiseen käyttöliittymään. Mobiili on hyvin henkilökohtainen, sillä käyttö tapahtuu lähes aina omalla laitteella.

Sovelluksen käyttäjäkokemus ja toiminta pystytään suunnittelemaan tarkemmin, koska ympäristönä mobiili on runsaampi ja käyttöliittymäkomponentit tarkkaan mietittyjä. Kosketusnäytöt tarjoavat helpon ja intuitiivisen tavan tehdä monimutkaisiakin asioita. Lisäksi kehitysympäristöt tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet ja kun vielä modernit puhelimet tarjoavat runsaasti kapasiteettia, lähes kaikki kuviteltavissa olevat tehtävät voidaan toteuttaa mobiilina.

OCTO3 asiantuntijoilla on kymmenien mobiilisovellusten kokemus ja tausta. Tunnemme mobiilin mahdollisuudet niin käyttäjäkokemuksen kuin toiminnallisuuden ja teknologiankin näkökulmasta. Pystymme yhdistämään mobiiliteknologiat taustajärjestelmiin ja tuomaan perinteisimpiinkin ympäristöihin uuden käyttökokemuksen.

Toteutamme mobiilisovellukset uusimmilla teknologioilla ja suosittelemme käyttöjärjestelmäkohtaisia natiiveja kehitysympäristöjä Android ja iOS ympäristöissä. Cross-platform ympäristöissä suosittelemme React Nativen tai Cordovan käyttöä. Myös Qt-sovellukset ovat meille tuttuja.

Olemme uuden ajan mobiilisovellusten mestariluokan kehittäjiä. OCTO3 juuret ovat mobiilikehityksessä ja se on ydinosaamistamme. Ota yhteyttä niin kerromme, miten voit toteuttaa oman ideasi mobiilina.