Tarjoamme loistavia sovelluskehitys-palveluita! Sovelluskehitys on ydinliiketoimintaamme ja pystymme tarjoamaan erinomaista osaamista ja laatua toteuttamaan haastavimmatkin ideat käyttäjälähtöisiksi sovelluksiksi.

Olipa ympäristönäsi sitten mobiili, webbi, esineiden internet tai olipa kyseessä sähköinen asiointi, tietojärjestelmä tai kuluttajapalvelu. Olemme parhaimmillamme, kun saamme työstää ideaa yhdessä asiakkaamme tuoteomistajan ja loppukäyttäjien kanssa yhdessä.

Sovitamme käytettävät työmenetelmät ja projektimallit aina asiakastarpeiden mukaisesti.

Sovelluskehitys on tärkein osa ideasi toteutusta. Miten työ tehdään ja ketkä osallistuvat, on ensiarvoisen tärkeää. Sivuiltamme löydät paljon kirjoituksia, joissa käydään läpi tehokkaan tuote- ja palvelukehityksen periaatteita. Tekemisen tapoja on toki yhtä monta kuin projektejakin, mutta tietyt lainalaisuudet pätevät useimpiin hankkeisiin. Sovitamme kuitenkin aina käytettävät työmenetelmät ja projektimallit tarpeiden mukaisesti.

Tärkeimmät periaatteemme tekemisen suhteen
1. Määrittele ratkaistava ongelma oikein ja yhdessä käyttäjien kanssa
2. Roolita projektin tekijät ja huolehdi kommunikaatiosta
3. Tuoteomistajuus on johtajuutta
4. Valitse oikea projektimalli tarpeen mukaan
5. Hyödynnä oikeaa osaamista oikeaan tilanteeseen
6. Priorisoi ja tee nopeasti valmista, kokeile ja koekäytä
7. Muutos kuuluu tuotekehitykseen, hyväksy se

Voit lukea tarkemmin periaatteistamme artikkelista Tehokas ohjelmistoprojekti.

Valmis tuote tai palvelu on vasta lähtökohta liiketoiminnan kehittämiselle. Myös tuote ja palvelu vaatii operointia ja jatkokehitystä. Toimintamallimme tukevat joustavaa palvelun operointia ja jatkokehitystä. Hyödynnämme runsaasti automatisointia niin testauksessa kuin muissakin käytännön rutiinitöissä.

Hyödynnämme uusimpia teknologioita luovasti ja oikealla tavalla yhdistellen tarpeen mukaan. Käyttöliittymä on suurimmassa osassa projektejamme joko mobiilisovellus tai webbiselain.

Tutustu asiakastarinoiden kautta sovelluksiin ja palveluihin, joita olemme kehittäneet. Ja tietysti ottamalla meihin yhteyttä kerromme sinulle, miten voit toteuttaa oman tuoteideasi tai palvelun nopeasti ja tehokkaasti.