Internet on tänä päivänä erinomainen palvelualusta minkä tahansa tuotteen tai palvelun toteuttamiseen. Web-sovelluksella tarkoitamme erilaisia, monipuolisia ratkaisuja, missä vähintään osa sovelluksen käyttöliittymästä on toteutettu web-selaimen kautta.

Kyseessä voi olla yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä (tai sen käyttöliittymä), infotainment-palvelu, tuote-esite, monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä tai sähköisen asioinnin järjestelmä. Web-sovellus voi olla oikeastaan minkä tahansa tietoon, sisältöön, prosessiin tai muuhun toimintaan liittyvän ongelman ratkaisu.

Web-sovellus voi olla minkä tahansa tietoon, sisältöön tai prosessiin liittyvän ongelman ratkaisu.

Modernit sovelluskehykset kuten Angular2 mahdollistavat monipuolisten sovellusten kehittämisen ja erinomaisen käyttäjäkokemuksen tarjoamisen kaikille alustoille (työpöytä, mobiili, tabletit). Vastaavasti integraatioteknologiat mahdollistavat web-sovelluksen toteuttamisen minkä tahansa olemassa olevan tietojärjestelmän päälle. Näin voidaan modernisoida perinteisempia toiminnanohjausjärjestelmiä ja tarjota niihin uusia käyttöliittymiä.

Me olemme innoissamme uusista web-teknologioista ja uskomme niiden parantavan oleellisesti niin käyttäjäkokemusta kuin sovelluskehityksen tuottavuutta. Pitkä kokemus yhdistettynä moderniin osaamiseen on loistava yhdistelmä. Ota yhteyttä niin tarjoamme maksuttoman ideapalaverin oman ympäristösi kehittämiseksi.