Bambora PayForm on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen tarkoitettu palvelu. Bambora tarjoaa maksamisen ratkaisuja maailmanlaajuisesti myymälään, verkkoon sekä mobiiliin. OCTO3 on Bamboran yhteistyökumppani PayForm-tuotteen integraatiossa verkkokauppoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin silloin, kun tarvitaan tavallista käyttöönottoa monimutkaisempia palveluita.

Järjestely on Bamboralle älyttömän tehokas. Voimme itse keskittyä asiakkaisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen kun OCTO3 hoitaa monimutkaiset integraatioprojektit. Samalla toimituskapasiteettimme joustaa ja voimme kustannustehokkaasti skaalata toimintaamme tarpeen mukaan. Kaiken lisäksi yhteistyö on erittäin joustavaa ja mukavaa!

Ville Vähä-Nuuja, Bambora PayForm

Meille OCTO3:lla tämä yksi palvelumuoto. Toimimme useiden ohjelmistoyritysten tuoteintegraattoreina. Usein kysymys on monimutkaisista järjestelmistä tai jopa palvelualustoista, joiden päälle rakennetaan asiakaskohtaisia toteutuksia. Pitkä kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme takaavat hyvän palvelutason ja asiakastyytyväisyyden. Samalla asiakkaamme toiminta joustaa toimituskapasiteetin ja palvelun suhteen.

Ohjelmistointegraattorin rooli sopii meille hyvin. Yleensä kyse on uusien asiakaskohtaisten integraatioiden, toiminnallisuuksien ja käyttöliittyminen toteutuksesta. Synergia muuhun sopimuskehitysliiketoimintaan on selkeä.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on tuote tai palvelu, jonka käyttöönottoon tarvitset tehokkaan kumppanin!