Hyvinvoiva kansalainen, toimiva palvelu ja tyytyväinen asiakas!

Medi-IT Oy on yksi Suomen suurimmista julkisomisteisista sote-ict:n ratkaisutoimittajista. Tytäryhtiö Hyvis-ICT keskittyy sähköisen asioinnin järjestelmiin. Yhdessä yhtiöt muodostavat Medi-IT -yhteisön, jonka menestystekijöitä ovat edelläkäyminen, asiakaslähtöisyys ja palvelukyky, vahva osaaminen ja aikaansaavuus. Medi-IT Oy:n omistaja-asiakkaina ovat Espoon kaupunki ja kahdeksan sairaanhoitopiiriä: Eksote, Carea, PHHYKY, ESSOTE, ISSHP ja KSSHP, KHSHP ja EPSHP sekä näiden sairaanhoitopiirien jäsenkunnat.

Hyvis ICT:n toiminnan keskiössä on hyvinvoiva kansalainen. Hyvis.fi on sähköisen asioinnin portaali, josta löytyy kaikille avoimesti luotettavaa, asiantuntijoiden tarkastamaa tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä. Sivuilla voit testata ja seurata terveyttäsi, etsiä sosiaali- ja terveyspalveluita sekä asioida sähköisesti.

Olemme kehittäneet Hyvis-palvelun uutta versiota yhdessä OCTO3:n kanssa ja olemme hyvin tyytyväisiä. Kyseessä on monikanavainen, mutta myös erittäin monipuolinen projekti. Järjestelmä on laaja-alaisesti integroitu moniin taustajärjestelmiin ja käyttäjiä palvellaan sekä webbi- että mobiilikäyttöliittymän kautta.

OCTO3:n osaajat ovat huippuluokkaa ja sen lisäksi olemme saaneet erittäin paljon apua ohjelmistotuotteen kehittämisessä, niin toimintamallien kuin tuote-elinkaaren hallinnankin näkökulmasta. Hedelmälliset keskustelut OCTO3:n johdon kanssa auttavat meitä suuntaamaan voimavaramme oikein ja pitämään hankkeen pyörät pyörimässä tehokkaasti.

Petri Ketonen, palvelujohtaja, Hyvis-ICT Oy

Digitaalinen maailma ja sähköinen asiointi ovat tehneet tuloaan suomalaisten arkeen jo vuosia. Nyt ollaan uuden maailman kynnyksellä, jossa uusien asiointijärjestelmien käyttö helpottaa mobiiliteetin ja käytettävyyden näkökulmasta aidosti jokaisen elämää. Me OCTO3:lla luomme projekteissamme asiakkaillemme sähköisen asioinnin järjestelmiä, tavoitteena tietenkin maailmanluokan asiointijärjestelmän toteuttaminen.

Miten sinä voit muuttaa oman asiakaskohtaamisesi uuden sukupolven toimintamalliin ja kasvattaa käyttäjäuskollisuutta, tehokkuutta ja luoda hyvää ympärillesi? Ota yhteyttä niin otetaan selvää yhdessä!