Maestro auttaa asiakkaitaan menestymään yhdistämällä kivijalkakaupan verkkoon ja automatisoimalla hallinnon prosessit. Tavoitteena on luoda unelmien kauppapaikka. Konsepti vaatii tuekseeen markkinoiden parhaimmat tuotteet. Ketterä tuotekehitys on yksi Maestron toiminnan kulmakiviä.

Maestro ja OCTO3 ovat tehneet yhteistyötä reilun vuoden ajan. Sopimuskehitysmallilla OCTO3:n asiantuntijat auttavat Maestron omaa tuotekehitystä rakentamaan yhä parempia uuden sukupolven tuotteita.

Haluamme olla kärjessä kaupan alan ja taloushallinnon tuotekehityksessä. Tyytyväinen asiakas on kaiken tavoite. Kyse on ennen kaikkea moderneista ja asiakasarvoa luovista tuotteista. Kehityksen tueksi haluamme parhaat osaajat ja sen osalta teemme yhteistyötä OCTO3:n kanssa.

Yhteistyö on tiivistä ja olemme saaneet huippuosaamista, joustavaa palvelua ja myös näkemystä siitä miten hyödyntää uusimpia teknologioita. Oma tiimimme on huippuluokkaa, mutta OCTO3 täydentää sitä loistavasti. Olemme hyvin tyytyväisiä.

Mika Savolainen, toimitusjohtaja, Maestro

OCTO3 on hyvin tyytyväinen Maestron kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Sopimuskehitysmalli on ydinosaamistamme. Palvelun ytimessä ovat huippuluokan osaajat, mutta kyse on myös laajemmista näkökulmista. Maestrolla on selkeä visio ja suunta tekemiselle, mutta yhdessä näemme maailman paremmin ja laaja-alainen osaamisemme auttaa asiakastamme löytämään uusia näkökulmia myös omasta toiminnastaan.

Sopimuskehityspalvelu on joustava ja kustannustehokas tapa laajentaa omaa kehitystiimiä ja tuoda mukaan erilaista osaamista ja minimoida esimerkiksi rekrytointeihin liittyviä riskejä. Ota yhteyttä niin kerromme sinulle miten oma toimintasi tehostuu ja säästät aikaa sekä rahaa.