OptiWatti on älykäs lämmityksen optimointijärjestelmä sähkölämmitettäviin tiloihin. Langattomista antureista, keskusyksiköstä ja pilvipalvelusta rakentuvaa järjestelmää ohjataan mobiilisovelluksella.

Tuotetta kehittävä ja markkinoiva Opti Automation Oy on kiireinen yritys. Tuote on lanseerattu, joten myynti ja asennukset pyörivät täydellä teholla. Tuotekehitys jatkuu ja uusia ominaisuuksia rakennetaan, jotta tuote vastaa entistä paremmin markkinoiden tarpeita.

Kiirettä on aiheuttanut myös Kasvu Open startup-kilpailun voitto loppuvuodesta 2016. Valikoituminen yli 700 yrityksen joukosta finalisteihin ja lopulta koko kilpailun voittoon oli nuorelle yritykselle iso tapaus.

Opti Automation kehittää tuotettaan paitsi omin voimin, myös kumppaneidensa avulla. OCTO3 on ollut mukana alusta saakka avainroolissa.

Lähtökohtamme oli löytää kokeneet asiantuntijat prototyyppiohjelmistomme kaupallistamiseen. Tuotteemme on suunnattu kuluttajamarkkinaan, joten teknisen ratkaisun pitää olla skaalautuvuuden lisäksi helppokäyttöinen ja turvallinen. OCTO3 vakuutti meidät huippuluokan osaamisellaan ja merkittävillä referensseillä. Kehityshankkeemme eteni suunnitellusti ja olemme erittäin tyytyväisiä OCTO3:sen oma-aloitteisuuteen ja innovatiivisiin näkemyksiin tuotteemme ominaisuuksista. Voimme lämpimästi suositella OCTO3:a hajautettuja pilvipohjaisia ratkaisuja kehittäville yrityksille.

Juha Marjeta, toimitusjohtaja Opti Automation Oy

Meille OCTO3:lle tämä on ollut huikea projekti. Kokonaan uudenlaisen tuotteen kehittäminen on aina mielenkiintoista. On myös palkitsevaa kehittää tuotetta, jolla on suuria ekonomisia ja ekologisia vaikutuksia. Energian säästäminen on merkittävä asia ja kun sitä voi edistää teknologian avulla, se on hienoa.

Sopimuskehitysmalli on ollut Opti Automationin tapauksessa toimiva lähestysmistapa. Alussa OCTO3:n rooli oli erittäin merkittävä. Matkalla he ovat vahvistaneet omaa tiimiään ja OCTO3:n rooli on ollut enemmän kehitystä tukeva.

Palvelumallimme on joustava ja sopeutuu asiakkaan tuote-elinkaaren eri vaiheisiin. Sopimuskehitys on joustava tapa organisoida aloittelevan tai kasvavan yrityksen tuotekehitys. Ota yhteyttä niin tutkitaan miten sinun yrityksesi tuotekehitys voidaan rakentaa joustavasti ja kustannustehokkaasti.