Visedo kehittää ja valmistaa sähkömoottoreihin perustuvia korkean tehokkuuden voimalinjajärjestelmiä. Tuotteet ovat hyvin ohjelmistointensiivisiä.

Yhtiö on ns. born global startup ja on voimakkaassa investointi- ja kasvuvaiheessa. Yhtiön saavutuksiin kuuluu esimerkkinä Aasian ensimmäinen hybridi-käyttöinen satamalautta. Tyypillisesti Visedon tuotteita käytetään joukkoliikenteeessä ja työkoneissa. Etupäässä siis raskaassa kalustossa.

Ohjelmistot ja ohjelmistokehitys ovat hyvin tärkeitä Visedolle. Merkittävä osa T&K-panostuksista kohdistuvat ohjelmisto- ja automaatiojärjestelmien kehitykseen.

Vaadimme luotettavan ja sitoutuneen ohjelmistokehityskumppanin, jolta löytyy vahvaa näkemystä ohjelmistojen tuotteistukseen, HW-platformeihin ja käytettävyyteen vaativissa teollisuussovelluksissa. OCTO3 saa suosituksemme viiden vuoden kokemuksella!

Kimmo Rauma, perustaja ja toimitusjohtaja

Me OCTO3:lla olemme hyvin ylpeitä siitä, että olemme saaneet olla mukana mahdollistamassa Visedon menestystarinaa. OCTO3:n sopimuskehityspalvelut sopivat hyvin startupille ja kasvuyrityksille. Toimintasi säilyy ketteränä kun osa tuotekehityksestä tai asiakasprojekteista on ulkoistettu luotettavalle kumppanille.

Meillä on osaamista ja näkymystä myös kymmenien tuotekehityshankkeiden parista. Tiedämme miten asiat kannattaa tehdä. Tämä kokemus kannattaa hyödyntää kun skaalaat omaa liiketoimintaasi kohti kansainvälistä menestystä kuten Visedo!