Uusi nimi vauhdittaa liiketoimintaamme – jatkamme osana Visma Consultingia mutta itsenäisenä liiketoimintayksikkönä. Koko organisaatiomme ja kaikki asiakkaidemme palvelut säilyvät ennallaan. Käytännön muutokset astuvat voimaan 1.1.2019.

Vuosi sitten Visma osti OCTO3 Oy:n osakekannan. Kuluvan vuoden aikana olemme päässeet tutustumaan tarkemmin Visman henkilöstöön, asiakkaisiin ja toimimaan yhteistyössä mielenkiintoisissa projekteissa. Samaan aikaan yhteistyömme nykyisten asiakkaidemme kanssa on jatkunut tiiviinä ja vahvistunut. Nyt on tullut aika yhdistää vahva Visma-brändi mukaan toimintaamme konkreettisella tasolla. Tammikuun 2019 alusta OCTO3 Oy sulautuu Visma Consulting Oy:n kanssa ja jatkaa toimintaansa uudella nimellä. Koko organisaatiomme ja kaikki asiakkaidemme palvelut säilyvät ennallaan.

Uusia palveluita ja vahva tausta

Visma Consultingissa olemme osa johtavaa Pohjoismaista ohjelmistotaloa, joka palvelee asiakkaitaan 8.500 asiantuntijan voimin. Meidän erikoisosaamisemme on edelleen tuote- ja palvelukehitys ja panostamme ohjelmistokehityksen ja palvelumuotoilun osaamiseen. Viimeisen vuoden aikana tiimissämme on aloittanut 25 uutta asiantuntijaa ja meitä on nyt jo yli 70. Liikevaihtomme päättyvällä tilikaudella on yli 6 miljoonaa euroa ja kannattavuutemme erinomainen. Uskon, että positiivinen kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa.

Olemme osa yli 1.500 henkilön konsultointiorganisaatiota (Visma Custom Solutions), jonka Suomen toiminnoista vastaa Visma Consulting Oy. Suomessa konsultointitoiminnan liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa ja sen organisaatiossa työskentelee yli 300 henkilöä. Palveluihin kuuluvat mm BI-ratkaisut, toiminnanohjaus ja sähköisen asioinnin ratkaisut.

Tarkemmin toimintaamme voit tutustua täältä: www.vismaconsulting.fi

Käytännön muutokset vuoden vaihteessa

Vaikka toiminta jatkuu ennallaan, muutama keskeinen käytännön muutos kannattaa huomioida sekaannusten välttämiseksi.

–          Uusi y-tunnus ja nimi Visma Consulting Oy alkaen 1.1.2019 (y-tunnus: 1988069-3)
–          Sähköpostiosoitteemme muuttuvat 1.1.2019 (uusi osoite muotoa @visma.com)
–          OCTO3 Oy kaikki sopimusvastuut siirtyvät 1.1.2019 Visma Consulting Oy:n hoidettavaksi
–          Laskutusosoitteemme muuttuvat 1.1.2019 (erillinen tiedote myöhemmin)
–          Verkkopalvelumme www.octo3.fi integroidaan www.vismaconsulting.fi palveluun.

Lähetämme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöille aiheeseen liittyvän virallisen kirjeen joulukuun aikana. Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja on Petri Lillberg ja myös hänen puoleensa voi kääntyä tarvittaessa mikäli muutos askarruttaa.

Kiitos kuuluu asiakkaillemme ja loistavalle tiimillemme

Meille paras tulos on se, kun asiakkaamme pystyy tuellamme kehittämään omaa toimintaansa. Tiimiämme motivoivat haastavat projektit ja vaativat kehitystehtävät. Yhdessä kehittyminen luo onnistumisen ilmapiirin ja tuloksia syntyy. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mutta ennen kaikkea siitä, kun asiakkaamme onnistuvat omassa liiketoiminnassaan. Meillä onkin täysi syy kiittää asiakkaitamme luottamuksesta. Osan teistä kanssa yhteinen polkumme on jatkunut jo seitsemän vuotta – aivan yrityksemme perustamisesta lähtien.

Nyt kun OCTO3 vuodenvaihteessa vaikenee, käännämme katseet vahvasti tulevaisuuteen. Vuosi 2019 on edessämme tuota pikaa. Ohjelmistoteknologioiden ja globaalien palvelualustojen mahdollisuudet ovat rajattomat. Nyt digitalisaatioksi kutsuttu ilmiö on vasta alussa. Tähän ja Visma Consultingin kehittyvään tarjoamaan nojautuen olemme molemmat – sekä meidän tiimimme että yhteistyökumppanimme – erittäin hyvässä seurassa.

Kiitos menneestä seitsemästä vuodesta ja katse eteenpäin!

terveisin,

Tommi Laitinen
Toimitusjohtaja
OCTO3 Oy

Mobile: +358 40 505 1324