Olet käytettävyyden ja käyttöliittymien asiantuntija. Haluat selvittää käyttäjien tarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset sekä muotoilla niiden perusteella monimutkaisenkin prosessin helppokäyttöiseen muotoon niin, että suunniteltu palvelu tuottaa käyttäjälleen maksimaalisen arvon. Hallitset käyttäjälähtöisen suunnittelun työkalut, metodit sekä työssä tarvittavat suunnittelutyökalut. Rautalangat, käyttäjätutkimukset ja ketterä prototypointi ovat sinulle tuttuja.

Visuaalinen suunnittelu kuuluu meillä oleellisena osana suunnitteluprosessiin. Sommittelu, toimintojen hierarkisuus ja rakenteiden jäsentäminen visuaalisin keinoin on sinulle tuttua. Graafisen suunnittelun perusteiden ymmärtäminen on positiivinen lisä.

Työvuosiesi määrä ei ole merkitsevin tekijä. Etsimme nousevia kykyjä tai ammattilaisia, jotka tulevat rohkeasti toimeen omilla vahvuuksillaan. Työtehtäväsi vaativat luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista otetta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme aitoa innostusta uuden kehittämisessä.

Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Toimintatapamme on rento, suoraviivainen ja ketterä sekä palkkauksemme kilpailukykyinen.

Positiot ovat Helsingissä ja Lappeenrannassa, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Yrityksenä OCTO3 Oy on kasvava, kannattava ja vakavarainen. OCTO3 on osa Visma Consulting –perhettä.

Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 60 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon. UX/UI asiantuntijan tehtävään hakevalta henkilöltä odotamme työnäytteitä tehtävään liittyvästä osaamisesta, joten liitäthän portfoliosi mukaan hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen (Toimitusjohtaja), puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi tai Anneli Vitikainen (Design Lead), puh. 050 5821 235, anneli.vitikainen(a)octo3.fi.

Jättämällä hakemuksen annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti. Tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoitukseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rekrytoinnin rekisteriseloste.