Visma Consulting on ostanut OCTO3 Oy:n koko osakekannan. Jatkossa OCTO3 toimii osana Visman konsultointidivisioonaa Suomessa. OCTO3 toiminta jatkuu ennallaan omana yhtiönään, toki vahvasti hyödyntäen uuden omistajan laaja-alaista tarjoamaa ja muita synergioita.

OCTO3 asiakassuhteet ja muu toiminta säilyvät ennallaan. Meille on tärkeä rakentaa osaamistamme ja toimintaamme entistä paremmaksi. Nyt isomman omistajan kanssa yhteistyössä se sujuu entistä jouhevammin.

OCTO3 asiakassuhteet ja muu toiminta säilyvät ennallaan.

Myöskin OCTO3 henkilöstö jatkaa normaalisti yhtiön palveluksessa ja nykyisissä asiakasprojekteissa. Haluamme säilyttää hyvän palvelutason ja osaamisemme myös jatkossa.

 ”Olemme tehneet yhteistyötä OCTO3:n kanssa jo pitkään.”, kertoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Olemme olleet OCTO3:n osaamisesta ja toiminnasta vaikuttuneita ja halusimme yhtiön mukaan Visma-perheeseen. Tästä yrityskaupasta on varmasti hyötyä kaikille osapuolille. Haluamme yhdessä OCTO3-tiimin kanssa viedä edelleen eteenpäin yhtiön nousujohteista kehitystä.”, Lillberg jatkaa.

OCTO3 näkökulmasta yrityskauppa laajentaa tarjoamaamme selvästi. Myös kykymme palvella asiakkaitamme useammilla paikkakunnilla ja jopa kansainvälisesti paranee. Järjestely parantaa myös henkilöstömme mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja työskennellä entistä monipuolisempien hankkeiden parissa.

Visma Consulting on tunnettu erinomaisesta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestään. Niin myös OCTO3. Uskon, että nämä vahvasti jaetut arvot auttavat meitä rakentamaan tämän järjestelyn kautta entistä vahvemman ja upeamman yhtiön!

Yhteistyöterveisin,

Tommi Laitinen
Toimitusjohtaja
OCTO3 Oy

Lisätietoja:

Tommi Laitinen, toimitusjohtaja, Octo3 Oy, +358 40 505 1324
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Lisää tietoa Visma Consulting:sta

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, webbisovellukset sekä business intellgence konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2017 tulee yritysoston jälkeen olemaan yli 30 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee lähes 300 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Hyvinkäällä ja Jyväskylässä. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Visma Consultingin uutinen aiheesta:

http://media.visma.fi/pressreleases/visma-osti-octo3-oy-n-ja-jatkaa-vahvaa-kasvua-it-konsultointimarkkinalla-2191826